Φυσικοθεραπεία στα Χανιά (powered by Art@Net)

Παρουσίαση του εργαστηρίου φυσικοθεραπείας του Θανάση Δημάκη
Η Φυσικοθεραπεία αφορά την θεραπευτική αγωγή κατά την οποία ο ειδικός εφαρμόζει μια πλειάδα από φυσικά μέσα (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φως, κλπ) και φυσικούς τρόπους (όπως την μηχανική χειροπρακτική διόρθωση του ανθρώπινου σώματος) προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του ανθρώπου.

Η Φυσικοθεραπεία έχει ένα ευρύ πεδίο ιατρικών εφαρμογών όπως στην Ορθοπεδική, Νευρολογία, Γενική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Καρδιοχειρουργική, Παιδιατρική, Πνευμονολογία, Παιδιατρική, Ουρολογία κ.λπ. Παρότι σε μείζονα βαθμό η Φυσικοθεραπεία εφαρμόζεται σε παθολογικές καταστάσεις, όλο και περισσότερο διαφαίνεται ο επίσης σημαντικός ρόλος της στην πρόληψη παθολογικών καταστάσεων.

Ο Θανάσης Δημάκης είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής - μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και Ενεργειακός Θεραπευτής και διατηρεί Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας με εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στα σύγχρονα δεδομένα Φυσικοθεραπείας στην οδό Τζανακάκη 21, στα Χανιά.

Αποφοίτησε από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα το 2004. Εφαρμόζει τις μεθόδους Medical Taping και Trigger Points Therapy, μετά από εκπαίδευση από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές Evangelos Charitos (MTC Instructor) και Ed Wilson (BA Hons MCSP MCTA) αντίστοιχα.

Έχει λάβει εκπαίδευση από την Dr Zoya Goranova (DSc PT AP) στο βελονισμό της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και εφαρμόζει βελονισμό - ενεργειακή θεραπεία. Είναι ειδικευμένος πρακτικός και πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην κορεάτικη μέθοδο εναλλακτικής θεραπείας SU JOK.

Στις συνεδρίες Φυσικοθεραπείας αλλά και Βελονισμού και Ενεργειακής Θεραπείας που λαμβάνουν χώρα στο εργαστήριο ο κάθε ασθενής μπορεί αν περιμένει ένα φιλικό, αισθητικά και υγειονομικά άρτιο περιβάλλον, που περιλαμβάνει ειδικά επιλεγμένη μουσική, σωστό φωτισμό, υπεύθυνη μεταχείριση από τον ίδιο τον Φυσικοθεραπευτή Θανάση Δημάκη και ορθά σχεδιασμένο πρόγραμμα των ραντεβού, ώστε να εξαλείφεται η όποια αναμονή ή χρονική καθυστέρηση.

Το εργαστήριο διαθέτει όλον τον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στην Φυσικοθεραπεία και αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα, laser, υπερήχους και λουτρό. Σημαντική προσθήκη στον εξοπλισμό αποτελεί το μηχανικό ηλεκτρικό κρεβάτι χειροπρακτικής Lojer Manuthera E, αφού η προσωπική εργασία με τα χέρια αποτελεί για τον Θανάση Δημάκη το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο μέρος της φυσικοθεραπευτικής διαδικασίας.

➥ Αντικείμενο: Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας και Ενεργειακών Θεραπειών
Art@Net's portfolio
➥ Υπεύθυνος: Δημάκης Θανάσης
➥ Διεύθυνση: Τζανακάκη 21 (Χανιά - Κρήτη)

➥ Τηλέφωνο: 28210 23470
➥ Κινητό: 6974 072 052

➥ Email: physiotherapychania@gmail.com
➥ Email: artoftruehealing@yahoo.gr

➥ Ιστοσελίδα: www.physiotherapychania.gr
➥ Έτος κατασκευής: 2015

➥ Blog: Ενεργειακή θεραπεία στα Χανιά
➥ Έτος αναβάθμισης / ανακατασκευής: 2015
➥ Social media & more: Facebook page, You Tube channel


Σχόλια