Ένα ακόμη... βέλος στην φαρέτρα

Google - Grow Greek Tourism Online
«Γηράσκω αεί διδασκόμενος» ή «Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος» (όπως είναι το σωστό) μας κληροδότησε ο Σόλωνας (κι όχι ο Σωκράτης όπως λανθασμένα έχει επικρατήσει). Όσο μεγαλώνω μαθαίνω. Η γνώση δεν "τελειώνει" πότε. Στο πνεύμα αυτό η Art@Net εμπλουτίζει τις γνώσεις της σχετικά με το διαδίκτυο (κι όλα τα συναφή) σε κάθε ευκαιρία.

Μία από αυτές και η διαδικτυακή πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online της Google, η οποία μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε τις ψηφιακές μας ικανότητες και να βελτιώσουμε την online παρουσία των (τουριστικών κι όχι μόνο) επιχειρήσεων.

Διαδικτυακή παρουσία (ιστοσελίδα), μηχανές αναζήτησης, SEO, SEM, web analytics, social media, διαφημιστικά βίντεο, display ads, τοπική προβολή, κινητά και διαδίκτυο, email marketing, eshop και διαδικτυακές πωλήσεις, ξένες αγορές κλπ.

Περισσότερα από 100 μαθήματα. Ολοκληρώσαμε επιτυχώς όλα τα μαθήματα στην βιβλιοθήκη θεμάτων του G.G.T.O. κι αποκτήσαμε την πιστοποίηση παρακολούθησης που φέρει την υπογραφή του IAB Europe. Ένα ακόμη... βέλος στην φαρέτρα!

Σχόλια