The internet of everything (DW Documentary)

The internet of everything (DW Documentary)
Το Ίντερνετ έχει εισβάλει (για τα καλά) στην ζωή μας. Δεν περιορίζεται πλέον μόνο στους υπολογιστές ή στα φορητά ("κινητά") τηλέφωνα, αλλά έχει ενσωματωθεί σχεδόν παντού: σε κάδους απορριμμάτων, σε ψυγεία και άλλες ηλεκτρικές συσκευές και γενικότερα στις υποδομές των πόλεων.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ "The internet of everything - Our relationship with the internet" «το μέλλον θα είναι είτε ένας εφιάλτης επιτήρησης είτε μια οικο-ουτοπία, το αποτέλεσμα που θα καθορίσουν οι εταιρείες startup σε Silicon Valley και Σενζέν».

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ αναφέρεται στο σήμερα, οπότε και οι δύο εξελίξεις είναι πιθανές και μας γνωρίζει τους ανθρώπους που χρησιμοποίησαν την τεχνολογία στη βελτίωση της καθημερινής ζωής και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος, αλλά και την πήγαν ένα βήμα παραπέρα!

Μία χιουμοριστική, αλλά και διαφωτιστική, ματιά στην τεράστια αλλαγή που έφερε το Ίντερνετ. Το ντοκιμαντέρ υποδέχεται την αλλαγή, εξετάζοντας την ευρύτερη εικόνα ενός κόσμου όπου όλοι είμαστε συνδεδεμένοι. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ "The internet of everything - Our relationship with the internet".

Αν θέλετε να το δείτε με Ελληνικούς υπότιτλους μπορείτε να επισκεφτείτε την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ (ERTflix) που θα το έχει διαθέσιμο (προς παρακολούθηση) μέχρι την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022...

Σχόλια