AEKology (ΑΕΚολογίες)

«Αρχίσαμε αλλά δεν... αργήσαμε! Well, AEKology, ΑΕΚολογίες δηλαδή. Ιστολόγιο καθαρά και μόνον, "σχολιαστικού" τύπου. Γύρω από την ΑΕΚ φυσικά. Και γιατί ένα ακόμη; Τόσα ιστολόγια δεν αρκούν; Αρκούν αλλά δεν περισσεύουν! Ο πλουραλισμός δεν έβλαψε κανέναν. Καλοτάξιδο...»

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι (του). Ήταν Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 όταν το blog - ιστολόγιο AEKology έκανε το ντεμπούτο του στους... αγωνιστικούς χώρους του διαδικτύου. Τί του έλειψε; Η (χρονική) συνέπεια. Στο διάβα των εννέα (και βάλε) ετών υπήρξαν περίοδοι με "πλούσια" αρθρογραφία, αλλά υπήρξαν και (μεγάλοι) περίοδοι που... εξαφανιζόταν!

Ας δούμε αν θα αλλάξει αυτό και αν θα αποκτήσει σταθερότητα ως προς την ανάρτηση θεμάτων σχετικά με τον σχολιασμό της "κιτρινόμαυρης" πραγματικότητας. Έχει αναρτήσει κοντά 300 άρθρα, των οποίων η απήχηση "αγγίζει" τις περίπου 120.000 επισκέψεις.

«AEKology. Σχολιαστικού τύπου ιστοσελίδα - ιστολόγιο με άρθρα και κείμενα που αφορούν την ομάδα της ΑΕΚ» μας συστήνεται. Ανήκει στο group της Baladeur's Creations (η οποία την περασμένη δεκαετία ήταν άκρως ενεργή με περισσότερες από δέκα ιστοσελίδες), ενώ την δημιουργία και την τεχνική υποστήριξη ομαλής λειτουργίας έχει αναλάβει η Art@Net...

Σχόλια