How to schedule posts with Meta Business Suite

How to schedule posts with Meta Business Suite
Παρακολουθήστε το βίντεο, το οποίο μας παρουσιάζει με (πέντε) απλά βήματα πως να προγραμματίζουμε αναρτήσεις μέσω της σουίτας Meta Business (πρώην Facebook Business Suite). Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει σχετικά:

«Scheduling your content calendar can help you stay organized and save time. Watch this video to learn how you can easily publish feed posts and stories for both Facebook and Instagram without switching accounts

Τι είναι το Meta Business Suite; Σύμφωνα με την εταιρεία:

«Το Meta Business Suite είναι ένα δωρεάν εργαλείο που συγκεντρώνει το Facebook, το Instagram και τα εργαλεία μηνυμάτων σε ένα σημείο ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, να συνδέεστε με περισσότερα άτομα και να επιτυγχάνετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Είτε το χρησιμοποιείτε σε υπολογιστή είτε σε φορητή συσκευή, το Meta Business Suite διευκολύνει την προβολή ειδοποιήσεων και τη γρήγορη απάντηση σε μηνύματα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ή να προγραμματίσετε δημοσιεύσεις, ιστορίες και διαφημίσεις για την επιχείρησή σας, ενώ θα βρείτε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για να βελτιστοποιήσετε τις προσπάθειές σας στην πορεία.
»

Σχόλια