Sport365 new kit (2022-23 season)

Sport365
Πριν την έναρξη της (εκάστοτε) αγωνιστικής περιόδου οι ομάδες παρουσιάζουν τις νέες εμφανίσεις που θα φορέσουν την συγκεκριμένη χρονιά. Στο ποδόσφαιρο είναι (συνήθως) τρεις εμφανίσεις: η πρώτη που είναι η κύρια και η βασική, η δεύτερη η αποκαλούμενη "εκτός έδρας" (δηλαδή όταν ο αντίπαλος έχει τα ίδια ή παρεμφερή χρώματα ο φιλοξενούμενος αλλάζει φανέλα) και η τρίτη διά... παν ενδεχόμενο!

Με την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2022-23) το Sport365 ανανεώθηκε και παρουσίασε την νέα του... εμφάνιση! Ανανεωμένη, προσαρμοσμένη στις (διαδικτυακές και όχι μόνο) ανάγκες του σήμερα η αθλητική ιστοσελίδα με "φρέσκια" διάθεση για ενημέρωση (λιγότερο) και διασκέδαση - ψυχαγωγία (περισσότερο).

Την διαδικασία αλλαγής εμφάνισης έφερε σε πέρας η Art@Net, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Sport365 από την πρώτη ημέρα δημιουργία του, δώδεκα (και πλέον) χρόνια πίσω. Έκανε ντεμπούτο στις 17 Ιανουαρίου 2010 (αρχικά με άλλη σχεδίαση, άλλο στυλ, άλλη αισθητική, ως ιστολόγιο) μέχρι την (προσωρινή) παύση τον Σεπτέμβριο του 2017.

Επέστρεψε μετά από σχεδόν πενταετή απουσία από τους... αγωνιστικούς χώρους (παρέμεινε στον "αέρα", απλά δεν ανανεωνόταν) το περασμένο καλοκαίρι. Έχει αναρτημένα περισσότερα από 22.000 άρθρα - θέματα, 3.500 σχόλια και περισσότερες από 1,7 εκατομμύρια επισκέψεις. Sport 365, sports & fun...

Sport365

Σχόλια