Νέος οδηγός ασφάλειας των παιδιών στο Netflix για γονείς

Netflix
«Το Netflix είναι μια συνδρομητική υπηρεσία ροής που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε μια συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στη συσκευή σας iOS, Android ή Windows 10 και να τις παρακολουθήσετε χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το περιεχόμενο του Netflix διαφέρει ανά περιοχή και μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ποικιλία από πρωτότυπες παραγωγές του Netflix, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και άλλα.

Κάθε λογαριασμός συνοδεύεται από ένα ειδικό παιδικό προφίλ - το οποίο έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω. Αυτά τα προφίλ εγγυώνται ότι δεν θα υπάρχει περιεχόμενο για ενήλικες ή μεγαλύτερους εφήβους.»

Τo Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, η συμβουλευτική γραμμή Βοήθειας Ηelp-line και η Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο του διαδικτύου (Safe-Line) μας παρουσιάζουν έναν οδηγό με όσα πρέπει να ξέρουμε για να χρησιμοποιήσουμε το Νetflix με ασφάλεια...

Σχόλια