Central Pack | Ευκαιρίες καριέρας | Θέσεις εργασίας

Central Pack | Ευκαιρίες καριέρας
Η επιχείρηση ειδών συσκευασίας Central Pack, της οποίας την διαδικτυακή εκπροσώπηση έχει αναλάβει η Art@Net, αναζητά φιλόδοξο και δραστήριο άτομο. Την αγγελία ανάρτησε στην (ειδικά διαμορφωμένη) σελίδα - κατηγορία "Ευκαιρίες καριέρας" και αναφέρει σχετικά:

Η Central Pack, ένα δυναμικά εξελισσόμενο brand με ηγετική θέση στον χώρο των προϊόντων ειδών συσκευασίας, αναζητά ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους να στελεχώσουν και να καλύψουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Αν είσαι έτοιμος για νέες προκλήσεις, αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μίας ομάδας που εργάζεται με κέφι, ενέργεια και δημιουργικότητα επικοινώνησε μαζί μας.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Η Central Pack αναζητά άτομο για παροχή γραμματειακής υποστήριξης στο τμήμα πωλήσεων και στο τμήμα τιμολογόγησης της εταιρείας.

Απαιτούμενα προσόντα:

➢ Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ
➢ Άριστη γνώση Αγγλικών
➢ Άριστη γνώση χειρισμού MS Excel - MS Word
➢ Διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες
➢ Προϋπηρεσία σε σχετικές θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά (210 3461986, 210 3417616), είτε μέσω email (info@centralpack.gr).
Η Central Pack ιδρύθηκε το 2008 από έμπειρα στελέχη και προσωπικό, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά άριστης ποιότητας προϊόντα ειδών συσκευασίας. Διακρίνεται για τις υψηλές προδιαγραφές που θέτει τόσο στις μεθόδους παραγωγής των προϊόντων της όσο και στην ποιότητα αυτών, με αποτέλεσμα τα παραγόμενα προϊόντα να είναι εφάμιλλα των ξένων βιομηχανιών.

Έχει καταφέρει να εδραιωθεί και αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η συνέπεια εκτέλεσης και παράδοσης των παραγγελιών, η μεγάλη γκάμα προϊόντων που παράγει, αφού διαθέτει μηχανή παραγωγής χαρτονιού ΟΝΤΟΥΛΕ από τις λίγες που υπάρχουν στην Αττική καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει στους πελάτες της.

Σκοπός της εταιρείας είναι η συνεχής ανάπτυξη, η βελτίωση των προϊόντων της καθώς και ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού της με ίδια κεφάλαια, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Εταιρεία: Central Pack

Αντικείμενο: Επιχείρηση ειδών συσκευασίας

Διεύθυνση: Αγίου Πολυκάρπου 57 (Πάροδος Λελούδα) Βοτανικός, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3461986, 210 3417616

Fax: 210 3454860

Email: info@centralpack.gr

Ιστοσελίδα: centralpack.gr
Σχεδιασμός - επιμέλεια: Art@Net
Έτος κατασκευής: 2012

Blog: Central Pack blog
Σχεδιασμός - επιμέλεια: Art@Net
Έτος κατασκευής: 2015

Σχόλια